29. Juni 2020, um 12.00 Uhr, Kundgebung vor dem Gericht!

Wir haben folgenden Aufruf erhalten:

PARTİZAN’DAN TKP/ML MÜNİH DAVASI İÇİN ÇAĞRI
10 Haziran 2020

Nisan 2015’de Alman devleti gerçekleştirdiği operasyonla TKP/ML yöneticisi ve üyesi olmaktan dolayı 10 devrimciyi tutukladı.  Türk devleti ile kirli pazarlıkların bir sonucu olarak tutuklanan komünist ve devrimciler 5 yıldır yargılanmaktadır. dava artık son aşamaya gelmiştir. Federal Savcılık son mütallasını okumuş devrimci ve komünistlere 3.5 yıl ile 6 yıl 9 ay arasında değişen cezalar talep etmiştir.


Komünizm ve devrim davasının “terörizm” olarak yargılanmasına karşı 5 yıldır ilerici, demokrat, devrimci ve komünist güçler karşı durmaktadır. 5 yıldır devam eden yargılama aynı zamanda 5 yıldır kesintisiz bir mücadele sürecide olmuştur. şimdi bu mücadeleyi daha da yükseltmek, mahkemenin son aşamasında komünizme ve devrime yönelik bu saldırıyı püskürtmek için harekete geçme zamanıdır.
Mahkeme bitimine kadar Partizan olarak çeşitli eylem ve etkinlikler ile süreç örülecektir. 29 Haziran 2020 saat 12.00’de mahkeme önünde komünist ve devrimcilerle dayanışmak, açılan davayı protesto etmek için bir miting gerçekleştirelecektir.Tüm duyarlı kamuoyunu komünistleri ve devrimcileri sahiplenmeye çağırıyoruz. 29 Haziran pazartesi saat 12.00’de Münih mahkemesinin önünde buluşuyoruz.
Partizan